Repo narežemo na zelo tanke rezine, Uporabili jih bomo namesto testa, za ovoj.
Sir nadev:
• 1 pest pinjol
• 1 pest makadamije
• 1 pest mandljev
• 2 žlici tamarija
• 3 žlice limoninega soka
• 1 mali strok česna
• 1 pest peteršilja
Vse sestavine zmiksamo Ta omaka mora biti gosta
Paradižnikova omaka:
• 5 češnjevih paradižnikov
• 1 žlička mletega sušenega paradižnika
• 2 žlici sveže bazilike
• 1 mali strok česna
• 2 datlja
• kanček oljčnega olja (neobvezno)
Vse sestavine zblendamo Ta omaka mora biti gosta.
Navodila za sestavljanje:
Vzamete kolobar repe in ga z žličko napolnite , nato pokrijete z drugim kolobarjem repe in s prsti dobro pritisnete ob robovih, da se sprime Polagajte jih na velik krožnik in pokapajte s paradižnikovo omako. Dajte jih za nekaj časa v hladilnik, in repa bo postala mehkejša
Ni komentarjev:
Objavite komentar