petek, 29. april 2011

ORGONSKI TOP VARUH NAŠEGA ZDRAVJA IN ŠČIT PRED H.A.A.R.P-om

Orgonski top z drugimi besedami Chembuster, Cloudbuster, orgonit je naprava,izgleda kot lončnica, ki v ozračju spremeni DOR (death orgon energy) negativno energijo, v POR pozitivno energijo in s pomočjo aktiviranih kristalov, ki zbirajo energijo v ceveh in jo vračajo v ozračje, kjer ustvarjajo harmonijo energij. Zračno vlago in kristalizirano(zmrznjeno) vodno paro energetsko očisti do višine 10.000 metrov (odvisno od velikosti in "programa" topa). Orgonski top nam pomaga, da se strupene snovi ne morejo vezati z zračno vlago, da bi umetno ohlajali ozračje in povzročali nevihte, tornade, toče itd. Žal pa ostajajo strupene kemikalije v ozračju. Da to ni "pravljica" ampak dejstvo si lahko ogledate tudi http://www.mojvideo.com/video-haarp-program-1-5/e5d783201317a3607798
 in
http://www.mojvideo.com/video-haarp-program-4-5/7fd0d2086b28145dea46.
V Slovenije je že kar nekaj strokovnjakov na tem področju, ukvarjajo se predvsem, kako zaščititi  MATI NARAVO. Pomagajno si med seboj in pomagajmo strokovnjakom, vsaj prisluhnimo jim,  pokažemo spoštovanje, da njihov trud ni zaman.

četrtek, 21. april 2011

ZELENI KOKOS


Kokosova voda je bistra in rahlo sladka. Mladi zeleni kokosi imajo veliko tekočine in zelo malo mesa, meso je obdano s tanko plastjo in je gelasto. Kokosova voda je že dolgo priljubljena pijača v tropih , predvsem v jugovzhodni Aziji , pacifiških otokov , kot so Havaji , in Karibov , kjer je na voljo veliko svežih kokosov. Pri nas se dobi kokosova voda tudi v tetrapakih, toda veliko slajša je direktno iz svežega kokosa. Ima pa tudi veliko kalija in vsebnost mineralov in antioksidanti povezanimi s številnimi koristmi

za zdravje.

petek, 8. april 2011

OVSENO MLEKO

Ker me pogosto sprašujejo, kako pripraviti rastlinska mleka, še posebno ovseno in riževo, ki sta v trgovinah kar precenjena glede na surovine in enostavnost recepta. Treba je samo voljo po samoustvarjanju.

OVSENO MLEKO

1 skodelica ovsenih zrn,(namočena čez noč), naj bodo iz bio predelave in nebružene
3 skodelice vode
ščepec soli
1/2 žličke vanilije ekstrata
1 žlička agavinega, javorjevega sirupa ali medu.

Vse sestavine zblendamo do gladkega. Ko se vam zdi, da je tekočina že dovolj podobna živalskemu mleku vse sestavine precedite skozi gazo in dobro odcedite. To pulpo, ki ostane v gazi ne zavrzite ampak uporabite za krekerje, kruhe, sladice, bar tablice itd.....

Če pa slućajno nimate ovsenih zrn pri roki, želite pa napitek iz ovsenega mleka, lahko uporabite ovsene kosmiče, priprava je enaka, le da je mleko manj polnovredno.

sreda, 6. april 2011

SVETLOBA V ŽIVLJENJU

tako zelo sem zadovoljna, ker sem v zadnjem tednu navezala stike z ljudmi,ki jim je edini cilj osveščanje in pomoč pri vsakodnevnih tegobah ljudi, ki se slabo, preveč ali premalo prehranjujejo in jih to pripelje v slabo razpoloženje brez energije. . V tem sklopu je povezava z zdravim življenjem, zdravim hujšanjem, dopolnilom k zdravemu načinu prehranjevanja.
Ničkoliko resničnih zgodb sem slišala, pohvale in priznanja za zavzetost delovanja. Bila sem tudi pri družini, kjer so tako starejši, kot mlajši člani že ugotovili, da so zdravstveno šibki, da jih boli to in ono, da imajo prebavne težave, alergije. Prav tako se zavedam, da skoraj ni družine, ki ne bi bila prizadeta od bolezni rak, diabetes, itd.. Tudi sama sem se odločila, da se bom še bolj trudila in ozaveščala ljudi ter jim dejansko pomagala premagovati njihove zdravstvene težave ali težave s prekomerno težo.
Kolikor vas še kaj zanima se obrnite name za nasvet. Moj edini cilj je pomagati do srečnega in zdravega življenaja. Vsi se kdaj pa kdaj zavemo, da je najpomembnejše zdravje.

sreda, 30. marec 2011

PRIPOROČILO

Glede na naše bogato, prezaposleno, pestro in stresno življenje, priporočam vsem, da si zdaj ko se bližajo prazniki organizirate vsaj kakšen dan izlet ali prebivanje v naravi.
Narava nam povrne naše iztrošene energije in nam daje zanos življenja. V naravi se naša energija regenerira, še posebej zato, ker nam ni vsiljiva, kot so recimo reklame na tv, ko nas s posebnimi efekti želijo prepričati in preusmeriti našo pozornost. Narava je harmonično ravnovesje. V naravi smo srečni, radoživi, tudi skrbi, ki jih imamo, se zdijo manjše. Jutranja rosa pod nogami, objemanje starega in razkošnega drevesa – je nekoč veljalo za ezoterično neumnost, danes pa je to že privilegij. Naštela sem nekaj razlogov, s katerimi vam želim vzbuditi zanimanje in uživanje v naravi.

ponedeljek, 21. februar 2011

LAZANJA

LAZANJA



SIR 1/2 skodelice macadamije ali pinjol, ali indijskih oreščkov
2 žlici limoninega soka
2 žlici prehranskega kvasa
1/2 rumene paprike
ščepec soli

vode po potrebi

Vse sestavine zmiksamo do gladke mase

PARADIŽNIKOVO MESO

½ skodelice orehov namočenih
¼ skodelice posušenih paradižnikov, namočenih
¼

žlice temno / rjava miso (lahko izpustite)
½ žlice posušenega origana
¼ žlice tamarija
1 žličk rdeče paprika mlete oz. kajenskega popra
½ žlice oljčnega olja
¼ žlice meda

Zmiksamo vse sestavine

PAREDIŽNIKOVA OMAKA

1¼ skodelice posušenih paradižnikov, namočenih
1 mali mehki datelj
1 strok česna
1 paradižnik, sesekljan
½ žlice posušene origano
3 žlice oljčnega olj
1 žlica limoninega soka

Zmiksamo vse sestavine

ZELENI PESTO

½ skodelice bazilike sveže
¼ skodelice pinjole ali indijski oreščki, makadamije
1/8 skodelice oljčnega olja
¼ žličke soli
½ stroka česna
¼ žlice limoninega soka

Vse sestavine zmiksamo.

ŠPINAČA

1 ½ skodelice špinače naarežemo
1 ½ žlica posušenega origina
1 žlica oljčnega olja
ščepec soli

Te sestavine damo v skledo in v dehydrator za 1 uro, ni pa nujno.

Sestavljamo: 2 mali bučki, zrezani po dolžini ali na široke trakove, lahko jo mariniramo v 3 žlicah oljčnega olja, dodamo kajenski poper in soli za 10 minut Le te damo na krožnik, tako da nastane tenka plast. Na to plast damo paradižnikovo meso, sir, paradižnikovo omako, marinirano špinačo in zeleni pesto, in ponovimo trakovi bučk paradižnikovo meso, sir, paradižnikovo omako, marinirano špinačo in zeleni pesto, zaključimo z plastjo bučk. Okrasimo z listi bazilike in črnim poprom, ali malim češnjevim paradižnikom….. To damo za nekaj 2 uri v hladilnik in šele nato postrežemo.

torek, 15. februar 2011

LJUBIM ZELENI SMOOTHY

Vsako jutro se z ljubeznijo lotim priprave zelenega smoothya, katerega obogatim s superhrano, to je, z goja jagodami, algami, ječmenovo travo, konopljino seme itd.
Verjamem, da se s pitjem takih zelenih smoothyjev popravi naš imunski sistem, ker živimo zdravo in tudi, če ostanete na kuhani hrani, jejte več surove zelenjave in sadja predvsem zjutraj začnite s smothyjem, s tem ohranjate telo v kondiciji in ste bolj zdravi. Želim si, da bi se vsak poglobil vase in se vprašal: Zakaj ne delujem preventivno in s zdravo prehrano preprečim nastanek raznih bolezni?