nedelja, 25. december 2011

ČOKOLADNA TORTA ZA NOVO LETO

Testo:
½ skodelice kakava v prahu
½ skodelice rožičeve moke
½ skodelice mandljeve moke
1/3 skodelice agavinega sirupa
¼ skodelice kokosovega masla
Ščepec morske soli

Vse sestavine dajte v mešalnik, da nastane gladko testo, kolikor nimate mešalnika, lahko ročno premešate, da dobite testu podobno maso. Pekač obložite s peki papirjem na katerega razporedite  testo. Dajte ga vsaj za eno uro v hladilnik.  

Nadev:
2 skodelici kakava v prahu
1 ½  skodelice agavinega siurupa
1 skodelica kakavovega masla
1 čž vanilije
Za okrasitev: kakršnokoli sadje

Vse sestavine dajte v mešalnik, da postane gladka krema. Kremo razporedite po testu. Ponovno dajte v hladilnik vsaj za eno uro, Nazadnje dekorirajte s pomarančami

Ni komentarjev:

Objavite komentar